DIENSTEN

Verlichting

U kunt bij ons terecht voor de volledige uitwerking van uw verlichting. Zowel voor binnen- als buitenverlichting begeleiden wij u graag met onze vakkennis richting de ideale keuze. Indien gewenst, wordt uitgebreid de tijd genomen om samen met u enkele showrooms te bezoeken zodat er bezichtigd, vergeleken en beleefd kan worden. Vooraleer over te gaan tot uitvoering wordt er steeds een duidelijke offerte opgesteld. Prijs-kwaliteit is voor ons essentieel!

ELEKTRICITEIT

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, een depannage of een kleine aanpassing, Lavens elektriciteit is uw professionele partner voor alle residentiële elektriciteitswerken. We gaan steeds zorgvuldig te werk met oog voor detail. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons van het grootste belang bij elk project. Een tevreden klant is onze drijfveer om elke dag opnieuw volop te streven naar een perfecte installatie.

DOMOTICA

Een gebruiksvriendelijke bediening van uw woning, met oog voor veiligheid en een gecontroleerd energieverbruik. Het zijn slechts enkele troeven van een smart-home. Als gecertificeerd installateur van het KNX domotica systeem zijn wij uw ideale partner. Het KNX domotica systeem is een open systeem, waardoor u niet merkafhankelijk bent. We kunnen eindeloos combineren naar uw wens en smaak. Een domotica systeem maakt uw woning tevens flexibel naar aanpassingen toe. Met enkele kliks in de programmatie software stemmen we eenvoudig de woning af naar uw persoonlijke wensen. Dit kan in de meeste gevallen zelfs zonder dat wij hiervoor ter plaatse moeten komen.